Zoek artikel
 

ELMA – ULTRASONIC BVBA
Medical - Industrial applications
Authorized import Benelux
Contact : Laurent Albrecht
Tel : 0032/(0)51.43.80.20
sales@elma-ultrasonic.be

Sectoren

Hier vindt u een overzicht van alle sectoren waarin Elma actief is.

 

Horloges

De reinigings- en spoelingsoplossingen voor het reinigen van horloges zijn ontwikkeld voor een maximale reinigingsprestatie en optimaal afgestemd op het reinigingsproces. Deze detergenten zijn op basis van water, waardoor ze biologisch afbreekbaar zijn.

Wij bieden volledige oplossingen voor de uurwerkindustrie en reinigingsoplossingen met ultrasound aan.

foto horloges_1 

Meer informatie kan u vinden in de brochure (ENG).

 


Juwelen

De detergenten om juwelen te reinigen zijn geoptimaliseerd voor de reiniging met ultrasound, bestaande uit reinigings- en spoelingsoplossingen. Deze producten kunnen ook worden gebruikt voor onderdompelingsbaden.

De reinigingschemicaliën zijn efficiënt, reinigen grondig en zijn aangepast voor elke taak waarvoor ze worden gebruikt, zowel voor reiniging en brightening.

foto juwelen_1

Meer informatie kan u vinden in de brochure (ENG).

 


Optics

Aan opticiens wordt vaak gevraagd om lenzen te reinigen. De reinigingsproducten zorgen voor schonere lenzen en een duidelijk zicht, geschikt voor het reinigen van frames in plastiek en metaal, maar ook voor gecoate glazen.

Bij het produceren van precisie-optics is het vereist om residuevrij te reinigen, ook tijdens de productie als voorbereiding op verdere verwerking.

foto optics_1 

Meer informatie kan u vinden in de brochure (ENG).

 


Medical Engineering

Elma ontwikkelt en produceert op maat gemaakte chemicaliën voor de reiniging in medical engineering, voor elke individuele taak. Een volledig reinigingssysteem kan worden ontworpen en ontwikkeld, inclusief de reinigingsprocessen evenals de reinigingschemicaliën.

Wij bieden oplossingen aan voor:

  • Voor- en tussenliggende reiniging
  • Finale en fijne reiniging
  • Passivatie van roestvrij stalen oppervlakken

foto medical engineering_1 

Meer informatie kan u vinden in de brochure (ENG).

 


Hygiene & Medical applications

Om instrumenten in ziekenhuizen en praktijken voor te bereiden, moeten hardnekkige contaminaties worden verwijderd door gebruik te maken van ultrasound en een Elma Clean reinigingsproduct.

Speciale zure detergenten verwijderen ook vormingen van oxidatie en silicaat.

Wij bieden reinigingsproducten voor ultrasone reiniging  en voor onderdompelingsbaden met of zonder ultrasound aan.

hygiene en med 

 


Elma Dent & Med Clean

Tandartsen en dentale laboratoria worden geconfronteerd met een grote waaier aan toepassingen. De Elma reinigingsmiddelen zijn essentieel voor de voor-reiniging van instrumenten, verwijderen  van dentaal plaaster en cement, reinigen intensief en verfrissen kunstgebitten.

Deze reinigingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor ultrasone reiniging. Ze behouden de waarde van de dentale instrumenten en verbeteren cavitatie en zijn voorzichtig met het oscillatiereservoir.

med en dent 

Meer informatie over Medical kan u vinden in de brochure (ENG).

Meer informatie over Dental kan u vinden in de brochure (ENG).

 


Labo

De reinigingsoplossingen voor laboratoria zijn sterke reinigingsconcentraten, verschillend van zuur tot alkalisch. Ze zijn geschikt voor analytische en biologische taken en voor speciale, tensiden-vrije toepassingen.

Ze zijn universeel toepasbaar omdat ze perfect zijn voor ultrasone baden en labware washers.

labo

Meer informatie kan u vinden in de brochure (ENG).

 


Industrie

Elma Clean voor industriële toepassingen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in high-performance ultrasone reinigingsapparaten. Ze lossen speciale reinigingsproblemen in de industriële reiniging op en vermijden tegelijkertijd beschadiging aan de transducertank van het ultrasone apparaat.

In het ultrasone reinigingsproces, worden kleine cavitatiebubbels gecreëerd die, in combinatie met het juiste reinigingsproduct, het vuil voorzichtig verwijderen.

industrie

Meer informatie kan u vinden in de brochure (ENG).