ELMA – ULTRASONIC BVBA
Medical - Industrial applications
Authorized import Benelux
Contact : Laurent Albrecht
Tel : 0032/(0)51.43.80.20
sales@elma-ultrasonic.be

Ons bedrijf

Bedrijf

Wij doen voornamelijk aan groothandel van onze eigen apparatuur en producten.

Elma wenst oplossingen te bieden voor nieuwe markten. Daarnaast werken wij voor u de juiste procedure uit, afhankelijk van het toepassingsgebied, om de gebruikte materialen en de gecontamineerde instrumenten te reinigen. Dit alles met oog voor efficiëntie en rentabiliteit.

Daarbovenop werken we nauw samen met onze distributeurs in de verschillende sectoren waarin wij actief zijn. Op die manier kunnen wij oplossingen, samen met onze machines, aanbieden en een betere productondersteuning garanderen.

 

Service

U kan steeds rekenen op onze expertise en uitgebreide technische dienst.

Dankzij ons controlesysteem kunnen wij van elke machine het onderhoud en de updates op de voet volgen.

Voor installaties en technisch advies bent u bij ons aan het juiste adres. Door de nodige ervaring en kennis kunnen wij lopende projecten in goede banen leiden.

Om herstellingen zo snel mogelijk uit te voeren, beschikken wij over een eigen technische dienst voor herstellingen, een Erkend Service Center. Bovendien beschikken wij ook over een eigen atelier om testen uit te voeren op gecontamineerd materiaal. Dit alles in samenwerking met Elma Hans Schmidbauer ingenieurs.

Verder kan u bij ons terecht voor opleidingen, technische ondersteuning en assistentie.

 

Onze filosofie

De beste oplossingen komen voort uit onze nauwe samenwerkingen met onze distributeurs, verenigingen, collega's en cliënten. Dit toont aan dat teamwork op de eerste plaats komt en leidt tot sterke onderlinge relaties en kennisuitwisseling.

Leiderschap wordt binnen ons vakgebied gekenmerkt door moed, persoonlijke integriteit en het bieden van inspiratie en motivatie.

Ons succes is te danken aan innovatie, kennisontwikkeling en scherpzinnigheid.

Indien u vragen heeft, neem gerust contact met ons op. Dit kan door te mailen naar sales@elma-ultrasonic.be of door het contactformulier in te vullen.

 

IMG_2327