ELMA – ULTRASONIC BVBA
Medical - Industrial applications
Authorized import Benelux
Contact : Laurent Albrecht
Tel : 0032/(0)51.43.80.20
sales@elma-ultrasonic.be

Elma Ultrasonic BV

Deze website is dé plaats voor eindgebruikers en verdelers van onze machines. 

We zijn reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in medische en industriële toepassingen. Onze troef is de exclusieve, nauwe samenwerking met de fabrikant Elma Germany in de Benelux.

In de eerste plaats verdelen we Elma machines aan klein- en groothandel en ondersteunen wij distributeurs in de medische en industriële sector. Daarnaast produceren wij manuele en automatische reinigingslijnen op maat en RVS tafels voor alle gerelateerde markten. We bieden individuele resultaatgerichte oplossingen aan voor reiniging van metaal stukken, kunststof, glas, elektronische componenten, optische onderdelen, medische instrumenten, protheses, implantaten, hospitaal CSA…

Bekijk ons breed assortiment aan Elma machines en indien u meer informatie wenst, neem gerust contact op. 

Nieuws

Elmasonic Select !NIEUW!

Bewezen technologie. Meer individualiteit.

Elmasonic Select ultrasone reinigingsapparaten (3 - 90L) zijn uitgerust met 37kHz ultrasone frequentie, verwarming en 5 ultrasone modes. Evenals de mogelijkom tot 4 individuele reinigingsprogramma's op te slaan. Zo zijn Elmasonic Select apparaten klaar voor verschillende reinigingstaken op verschillende gebieden. De combinatie van een ultrasone frequentie van 37 kHz met 5 ultrasone modes zorgt ervoor dat zelfs hardnekkige verontreinigingen kunnen verwijderd worden.  

De Elmasonic Select is de opvolger van de Elmasonic S. 

Meer informatie over Elmasonic Select

 

 

 
Elmasonic Med !NEW!

Ultrasone reiniging volgens de laatste wettelijke richtlijnen.

Elmasonic Med is de reeks van de efficiënt en MDR-compatibele ultrasone reinigsingsapparaten (3-90liter). Elmasonic Med machines worden gebruikt voor de voorreiniging van instrumenten, protheses en implantaten in medische en dentale centra, ziekenhuizen, dental laboratoria, podologie centra, tattoo en piercing studio’s. De combinatie van een ultrasone frequentie van 37 kHz met 5 ultrasone modes zorgt ervoor dat zelfs hardnekkige verontreinigingen kunnen verwijderd worden.  

De Elmasonic Med Line is de opvolger van de Elmasonic S line voor de medische sector.


Meer informatie over Elmasonic Med

 

 

 
Elmasonic EASY !NEW!

The easy way to clean

De Elmasonic Easy serie bestaat uit 9 units met verschillende groottes, gaande van 0,8 tot 28 liter en wordt gekenmerkt door zijn vereenvoudigde, gebruiksvriendelijke werking. Microprocessor gestuurde ultrasonic met sweep technologie geeft u een state-of-the-art oplossing.

Meer informatie over Elmasonic Easy

 

 

 
Aanmelding

Gebruikersnaam

PaswoordRegistreer u hier

Zoek artikel